Röstitud lillkapsas India köögi poole vaatavas tomatikastmes

Nii hea toit tuli. Tõesti ainult nendest asjadest mis kodus juhtusid olema ja sai kaasa pakitud kiiruga.
 
panni peale röstima:
1 värske lillkapsas
lahkelt võid
soola

kastmeks:
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
pisike jupike ingverit
kurkumit
vürtsköömneid
tsillihelbeid
purk kookospiima
purk purustatud tomateid
soola-pipart
 
Lõika lillkapsas suupärasteks õisikuteks. Ja prae neid pannil ohtras võis, maitsesta soolaga. Aga anna kohe julgelt kuuma, las kapsas jääb krõmps aga saab natuke värvi ja mõnusat või-soola maitset. Pane lillkapsas korraks kõrvale. Haki sibul ja küüslauk ning klaasista need rahulikult pannil, ikka või sees. Lisa peeneks hakitud ingver ja vürtsid, kuumuta pisut, lase maitsetel avaneda. Kalla pannile kookospiim ja purustatud tomat, lase veidi podiseda, maitsesta soola pipraga. Kui kaste tundub juba valmis, alles siis kalla röstitud lillkapsas tagasi potti. No ülimõnus. Võid ka teha vedelama, a la tomatisupp lillkapsaga, jälle hea. Ise proovin järgmisel korral. Võib-olla panen veel kikerherneid ka lisaks.
Kui või asemel kookosrasva kasutada, siis saab täitsa vegantoidu.
Shopping Cart